ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers


Apple vs HTC: Πολλοί κατασκευαστές συσκευών Android στρέφονται προς τα WP7
H πρώτη δικαστική νίκη της Apple κατά HTC έχει κάνει μερικούς Κινέζους κατασκευαστές τηλεφώνων να στρέψουν περισσότερο την προσοχή τους προς τα Windows Phone 7. Η εφημερίδα της Κεντρικής Κίνας «21st Century Business Herald» ανέφερε ότι «μερικοί από αυτούς τους προμηθευτές ανησυχούν για τον κίνδυνο να εμπλακούν σε παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας λόγω της υιοθέτησης του Android και έχουν συνταχθεί σε κοινές στρατηγικές για την αντιμετώπιση των δυνητικών επιπτώσεων». Έτσι οι τοπικές εταιρείες βελτιώνουν την υποστήριξή τους για τα Windows Phone 7 και θα χρησιμοποιούν τη νέα έκδοση Mango στη θέση του Android η παράλληλα με αυτό. Οι εταιρείες Huawei και ZTE έχουν ήδη προσθέσει WP7 συσκευές, αν και γι 'αυτούς ο στόχος είναι να διαφοροποιήσουν τις γραμμές παραγωγής τους παρά μια κίνηση για αμυντική στρατηγική.
 
Windows Phone 7 Mango : Έρχονται 9 νέες συσκευές

Με το Windows Phone 7 Mango να έρχεται μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες, ας ρίξουμε μια ματιά σε μια λίστα με όλα τα επερχόμενα smartphones με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, όπως αυτά έχουν διαρρεύσει σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο μέχρι τώρα. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το Mango είναι μια σημαντική αναβάθμιση για τα Windows Phone 7 και όπως δηλώνει η Microsoft υπόσχεται να φέρει περισσότερα από 500 νέα χαρακτηριστικά.




H Microsoft έχει ανακοινώσει οτι το Mango θα έχει περισσότερα από 500 νέα χαρακτηριστικά. Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετά από αυτά, άλλα τελειως νέα και αλλά βελτιώσεις ηδη υπαρχόντων. Μετά απο μια εβδομάδα με το Mango στο τηλέφωνο που χρησιμοποιώ σαν κύριο, έχω ξεχάσει οτι πρόκειται για beta αφού ειναι απόλυτα σταθερό και χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τα νέα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν και κάνουν την καθημερινή χρήση του τηλεφώνου πιο εύκολη είναι :




Η Apple Inc Κορέας έχει καταβάλει αποζημίωση σε ένα χρήστη της δημοφιλής συσκευής iPhone, μετά τη αποκάλυψη οτι η συσκευή συλλέγει δεδομένα θέσης του χρήστη χωρίς τη συγκατάθεση του, όπως αναφέρεται από δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους. Αυτή είναι η πρώτη πληρωμή από την εταιρεία που αφορά αυτές τις καταγγελίες. Όπως αναφέρθηκε στο Reuters, ένας δικηγόρος και δύο υπάλληλοι στο Επαρχιακού Δικαστηρίου του Changwon, που προτίμησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους επειδή δεν έχουν άδεια να μιλήσουν δημόσια για το θέμα, τον Μάιο, η Apple Κορέας διατάχθηκε από το δικαστήριο να πληρώσει ₩ 1.000.000 ($ 946) ως αποζημίωση για τον Kim Hyung-Suk. 

Windows Phone Mango Beta: Πρώτες εντυπώσεις από το myPhone.gr
Πριν απο 3 μέρες έγιναν διαθέσιμα τα αρχεία που χρειάζονται για το update σε Mango και οι προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο ήδη το δοκιμάζουν. Αυτές ειναι οι αρχικές εντυπώσεις μας από το Mango όπως το είδαμε μετά από τις πρώτες μέρες μαζί του σε ένα HTC Trophy.

Να αναφέρω εδώ για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν, ότι αυτή είναι μια BETA έκδοση και ότι όταν βγει το Mango επίσημα δεν θα μπορείτε να αναβαθμίσετε την ΒΕΤΑ. Θα πρέπει να επαναφέρετε το backup που θα κάνετε πριν ξεκινήσετε. Οτι αλλαγές έχετε κάνει στο διάστημα αυτό και δεν τις έχετε αποθηκεύσει αλλού θα χαθούν. Γι αυτό πρέπει να κάνετε Backup και να φυλάξετε σε άλλο κατάλογο τα αρχεία γιατί θα τα χρειαστείτε όταν το Mango βγει επίσημα.

Επαναλαμβάνουμε οτι αυτή έκδοση του Mango, ΔΕΝ μπορεί να αναβαθμιστεί στην κανονική. Θα πρέπει τότε να επαναφέρετε το backup και μετά να αναβαθμίσετε.