ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers



Εδω και μερες οι πληροφοριες ελεγαν οτι οι rom coockers ειχαν ηδη στα χερια τους τα αρχεια απο τα επερχομενα Windows Phone 7.8 .. 
Μια ΡΟΜ ειχε ηδη βγει αλλα σε πολυ πρωιμα σταδια για να ειναι λειτουργικη 

Ο χρηστης Azzelio στο Xda-Developers ανεβασε πριν λιγο ενα βιντεο που δειχνει μια πληρως λειτουργικη ΡΟΜ με Windows Phone 7.8 για το HTC Titan ... 


Επειδη σημερα ηταν μερα που δοθηκε το iOS 6 ειπα και εγω απο αντιδραση να βαλω νεα ΡΟΜ στον Τιτανα μου ...
Δειτε τις πρωτες φωτο




Σημερα θα δουμε το 2ο μερος απο την την διαδικασια του debranding-Downgrating για τα τηλ WP της HTC. Aφου εχουμε ετοιμασει το καλωδιο και την καρτα (δες αυτον τον οδηγο) τωρα θα δουμε τα αρχεια που χρειαζομαστε τις συνδεσεις και την διαδικασια. 

ΑΡΧΕΙΑ (ROMs)

Παμε λοιπον πρωτα να δουμε τι αρχεια (Roms) πρεπει να κατεβασουμε για το τηλεφωνο που εχουμε. Kατεβαζουμε μια  nodo rom για την συσκευή μας και κανουμε extract το αρχειο Ruu_signed.nbh με το Winrar. 


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η διαδικασία αυτή είναι ΜΟΝΟ για τα τηλέφωνα της HTC που έχουν λειτουργικό Windows Phone 7.
Αυτά είναι: 1. Trophy 2. HD7 3. Mozart 4. Surround 5. HTc 7 pro

Σε αυτό τον οδηγό θα περιγράψουμε τα βήματα που χρειάζονται για να εγκαταστήσετε στο τηλέφωνο σας πρώτα το RSPL και μετά Custom ROM. Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι η μόνη διαφορά μεταξύ RSPL και HSPL είναι η εξής: Tο HSPL είναι μόνιμη λύση και το κάνουμε μονό μια φορά, και μετά από αυτό μπορούμε αμέσως να κάνουμε το φλασάρισμα custom ROM ενώ το RSPL είναι λύση της «μιας χρήσης» και χάνετε μετά από το φλασάρισμα και την επανεκκίνηση του τηλεφώνου, συνεπώς θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά που θέλουμε να βάλουμε κάποια RΟΜ.


Καλημερα σημερα θα ασχοληθω με ενα θεμα που απασχολει πολλους κατοχους HTC smartphones.
Αν εχουμε κανει ολα τα update στο τηλ μεχρι και την tango (8773) τοτε δεν μπορουμε να βαλουμε custom roms. O μονος τροπος για να φλασαρουμε ειναι με την μεθοδο Gold Card & USB Y cable ...
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΈΤΕ HSPL ΜΕ ROM ΠΟΥ ΕΧΕΙ BOOTLOADER 4.XXX ΚΑΙ ΠΑΝΩ

Οι πιο κατω πληροφοριες ειναι κατα κυριως απο αυτο το θεμα sto XDΑ  και εχουν συμπληρωθει απο φωτο και πληροφοριες που κατα καιρους εχω μαζεψει απο το διαδυκτιο.
Η διαδικασια ειναι ευκολη αν ακολουθησουμε τις οδηγιες κατα γραμμα αλλα πρεπει να ξερουμε τι κανουμε.
Με λιγα λογια ειναι για προσωρημενους χρηστες ..