ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » » (Mερος 2ο) Οι επομενες 10 ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο Windows Phone σας


colossus 5/28/2012 09:15:00 π.μ. 2


Ας συνεχίσουμε σήμερα με το 2ο μέρος του άρθρου για τις 20 ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο Windows Phone σας με τις επόμενες 10 εφαρμογές.  Οπως είπα και πριν δεν θα ασχοληθώ με τις πολύ γνωστές Facebook, Twitter, Adobe reader, Youtube Foursquare κλπ γιατί είναι πολύ γνωστές. Εδω εχω εφαρμογές που χρησιμοποιώ και εγώ ο ίδιος σε καθημερινή βάση . Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθώ στις 10 τελευταίες για να συμπληρωθεί η 20αδα (η σειρά ειναι τυχαία). 
Σημειώστε οτι ολες οι εφαρμογές ειναι ΔΩΡΕΑΝ

11. Shazam - SoundHound
Είναι οι 2 πιο διάσημες εφαρμογές αναγνώρισης μουσικής.

Σε όλους εχει τυχει καποια στιγμη να ακούσουμε ενα τραγούδι και να μην ξέρουμε ποιο είναι. Αυτο ακριβώς το πρόβλημα λύνουν αυτες οι δυο εφαρμογές. Με το πάτημα ενος κουμπιού ηχογραφούν 10 δευτερόλεπτα απο αυτο το τραγούδι που ακουγεται και σας παρουσιάζουν ολα τα στοιχεια του, καθως και λινκ για να το κατεβασετε απο το μαρκετ η να το ακουσετε στο Youtube. Στο SoundHound εχετε ακομη την δυνατοτητα να δειτε ακομη και τους στιχους του και να το κοινοποιησετε στα social media (Facebook Twitter).

12. TuneIn Radio
Αυτή ειναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για να ακούτε ραδιοφωνικούς απο το Internet. Περιλαμβανει στις λιστες του πάνω απο 50.000 σταθμους απο το διαδυκτιο καθως και πανω 1 εκατομυριο streams για να διαλεξετε. Η εφαρμογή ειναι καλοφτιαγμένη με πολλές επιλογές και τους σταθμούς χωρισμένους σε κατηγορίες ανα περιοχή γλώσσα αθλητικούς μουσική μονο κλπ. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να δουμε και το τοπικό ραδιόφωνο. Αν δεν υπάρχει ο σταθμός που θέλουμε στις λίστες με μια αναζητηση θα τον βρουμε και θα τον βαλουμε στα αγαπημενα μας.
Για όποιον ακούει ραδιόφωνο απο το internet ειναι η απόλυτη εφαρμογή και συστήνεται ανεπιφύλακτα

13. Pulse

Μακράν η καλύτερη εφαρμογή για να διαβάζετε τα νεα απο το διαδυκτιο σε μια καλοσχεδιασμενη οθονη.
Οι ειδησεις παρουσιαζονται με ενα ομορφο μωσαικο απο εικονες και κειμενο χωρισμενα σε κατηγοριες αναλογα με την πηγη που προερχονται. Προσθεστε τα αγαπημενα σαιτ σας στις κατηγοριες (Νεα Αθλητισμος ShowBiz κλπ) που θελετε διαλεγοντας απο μια τεραστια λιστα που εχει ενσωματωμενη η βαλτε και αλλα που δεν υπαρχουν στη λιστα και θα εχετε αμεσα διαθεσιμα ολα τα νεα που θελετε να διαβαζετε καθημερινα. Ειναι η πρωτη εφαρμογη που ανοιγω καθε πρωι και ενω υπαρχει σε ολες τις πλατφορμες (Android-iOS-WP) δεν υπαρχει η εφαρμογή για PC. Κριμα !!!!


14. ΑthAirport
Ειναι η επισημη εφαρμογή του Αεροδρομιου "Ελ.Βενιζελος" της Αθηνας για Windows Phone συσκευες. Περιεχει πληροφοριες πτησεων σε πραγματικο χρονο (real time) την ωρα ακριβως που τις χρειαζεστε ειτε ταξιδευετε ειτε ειστε επισκεπτης η συνοδος φιλων. Απλα πληκτρολογηστε τον αριθμο πτησης και θα εχετε ολες τις διαθεσιμες πληροφοριες στην οθονη σας. Ακομη και αν δεν ξερετε τον αριθμο πτησης μπορειτε να κανετε αναζητηση με βαση το αεροδρομιο και την αεροπορικη εταιρια !!! Επισης μπορειτε να δειτε ολο το προγραμμα πτησεων ενος αεροδρομιου για μια συγκεκριμενη ημερομηνια. Αλλες επιλογες ειναι πληροφοριες για το πως θα πατε στο αεροδρομια, το παρκινγ αλλα και αλλες οπως τα καταστηματα και τα rent-a-car. Ειναι σιγουρο οτι θα χρειστειτε πολλες φορες την εν λογω εφαρμογή. Κατεβαστε την


15. Wikipedia
Δεν χρειαζεται να πουμε πολλα για την Wikipedia.
Ειναι η online εγκυκλοπαιδια που γραφετε απο ολους μας. Ισως οχι τοσο εγκυρη οπως οι κανονικες εκδοσεις αλλα μια αστειρευτη πηγη πληροφοριων.
Αυτη η εφαρμογη ξεχωριζει απο τις πολλες που υπαρχουν στον marketplace γιατι ειναι απλη και εχει επιλογες για μορφη σε Desktop και Mobile και χειριζεται πολυ καλα τις αναζητησεις στα Ελληνικα.
Για οποια πληροφορια και για οποτε την χρειαστειτε !!!


16. AllRecipes
Το allrecipes ειναι η πιο πληρης και η πιο ομορφα σχεδιασμενη εφαρμογη για συνταγες μαγειρικης που υπαρχει στο marketplace. Χιλιαδες συνταγες με φωτογραφιες και αναλυτικες παρουσιασεις και μια αναζητηση που δεν υπαρχει αλλου. Μπορειτε να δωσετε φιλτρα για να δειτε συνταγες οπως Vegeterian HighFiber Lowfat και πολλα αλλα.
Και μια αλλη μοναδικη λειτουργια Το dinner spiner.. Απο μια πολυ ωραια οθονη χωρισμενη στα 3 διαλεγετε το ειδος του γευματος (πρωινο κυριως γευμα δειπνο γλυκο κλπ) στην δευτερο μερος διαλεγετε συστατικα και τελος το ποση ωρα θελετε να διαθεσετε στο μαγειρεμα και αμεσως εχετε οποιο φαγητο πληρει τις προυποθεσεις που βαλατε. Ειναι πραγματικη ειναι απολαυση να το χρησιμοποιεις ακομη και αν δεν μαγειρευεις. Τελος αν το καρφιτσωσετε στην πρωτη οθονη θα εχετε την φωτο ενος διαφορετικου πιατου καθε μερα !


17. IMDB/Flixter
Οι δυο αυτες εφαρμογες ειναι τα απολυτα  εργαλεια για ολους τους λατρεις και μη της εβδομης τεχνης. Τα παντα για ταινιες που παιζονται παιχτηκαν η θα παιχτουν ( σε αλλες χωρες υποστηριζετε και η δυνατοτητα να βρειτε και ενα σινεμα κοντα σας) με αναλυτικες πληροφοριες και φωτογραφιες και τραιλερ. Επισης ολα τα νεα απο τον κοσμο του Χολυγουντ και τους αστερες του. Ειναι ολα οσα θα χρειαστειτε ποτε για τον μαγικο κοσμο του κινηματογραφου.


18. Pocket Recorder
Αλλη μια πολυ χρησιμη εφαρμογη που μεταμορφωνει το Windows Phone κινητο σας ολοκληρωμενο συστημα καταγραφης και επεγεργασιας ομιλιας και ηχου. Ειναι απαραιτητο εργαλειο για οποιον εχει την συνηθεια να ηχογραφει τς σκεψεις η τις ιδεες του ακομη και τις καθημερινες δραστηριοτητες του. Με πολλες δυνατοτητες οπως καταγραφη ομιλιας για καποιο συγκεκριμενο εργο, προσθηκη σχολιων σε φωτογραφιες διορθωση (cut-copy) των ηχογραφισεων και μετατροπη τους σε ηχους κλησης (ringtones) και πολλα αλλα θα γινει σιγουρα ο απαιρτητος βοηθος σας στην ηχογραφιση ομιλιας


19. NewsPapersViewer
Αλλη μια αξιολογη προσπαθεια απο Ελληνες προγραμματιστες. Η εφαρμογή αυτη σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε τα πρωτοσέλιδα των περισσοτέρων Ελληνικών εφημερίδων ταξινομημένα ανά κατηγορία. Πολιτικες Αθλητικες Κυριακατικες. Ειναι ευκολη στην χρηση της και κανει καλα την δουλεια της. Ειναι στην πρωτη της εκδοση και στην επομενη περιμενω να διορθωθει το user interface και να μοιαζει πιο πολυ με τις αλλες εφαρμογες για Windows Phone. Οπως και να εχει ειναι η μονη που μπορειτε να ριξετε μια ματια στα πρωτοσελιδα με τον πρωινο καφέ    


20. Αppflow
Το Appflow ειναι η απολυτη εφαρμογή για να βρισκεις ....νεες εφαρμογες !!! Με το marketplace να πλησιαζει τις 100 χιλιαδες εφαρμογες το να δειτε τις νεες εφαρμογες βγαινουν ειναι πολυ δυσκολο και χρονοβορο. Αυτο ακριβως κανει η εφαρμογη ..εχει επιλογες για να βλεπετε ανα κατηγορια τις νεες αυτες που πανε πολυ καλα και πολλα αλλα φιλτρα. Οταν βρειτε μαι εφαρμογη εχει μια αναλυτικη περιγραφη της με screenshots και επιλογες να την κατεβασετε απο το marketplace η να την στειλετε σε ενα φιλο σας. Οταν ψαχνουμε για εφαρμογες ειναι το απολυτο εργαλειο !!!





Εδω κλεινουμε τις 20 πιο χρησιμες και χρηστικοτερες εφαρμογες για WP.Οπως ειπα και πιο πανω ειναι εφαρμογες που μπορουν να κανουν την καθημερινη χρηση του κινητου μας πιο ευκολη και πιο αποδοτικη. Σιγουρα στην λιστα του καθενα απο μας υπαροχυν και αλλες εφαρμογες. Θα χαρω πολυ να ακουσω τις προτασεις σας και γιατι οχι να φτιαξουμε και μια τριτη λιστα με εφαρμογες που πρπει να εχουμε.


Rowi: Άφησα εκτος 20αδας την αγαπημένη μου εφαρμογη για το twitter και ο λόγος ειναι οτι δεν είναι δωρεάν. Αν ομως σας ενδιαφέρουν οι άμεσες ειδοποιήσεις απο σχόλια και προσωπικά μηνύματα του twitter αυτη ειναι η εφαρμογή που πρέπει να έχετε. Για μένα ειναι ο καλύτερος Twitter client και απο τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

2 απαντησεις (Mερος 2ο) Οι επομενες 10 ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο Windows Phone σας

  1. Eυχαριστουμε για την ενημερωση!

    Χρησιμοποιω τον greadr που μπορει να μην εχει την εμφανιση του pulse,αλλα κανει sync με τον google reader,εχει dark theme και δικο του browser για την αναγνωση των αρθρων.

    Επισης το cloud recorder,που εχει τη δυνατoτητα να ανεβαζει αυτοματα τις εγγραφες στο soundcloud.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω για την απαντηση ..
      Για οποιον θελει να διαβαζει τα streams απο Google reader ο greadr ειναι μια πολυ καλη και δωρεαν επιλογη ...
      Tο cloud recorder το ειχα δοκιμασει και το Pocket Recorder που εδωσα εδω μου ειχε φανει πολυ καλυτερο ..Αλλα και παλι ειναι προσωπικη εκτιμηση

      Διαγραφή