ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » Microsoft: Θα ανακοινωσει δικη της ταμπλέτα την Δευτερα ???


colossus 6/16/2012 10:18:00 π.μ. 0


Οι φημες εχουν απλωθει πολυ γρηγορα σε ολο το ιντερνετ ..Την Δευτερα 18 Ιουνιου η Microsoft θα παρουσιασει την δικη της ταμπλετα με Windows 8 !!! Ακομη και δημοσιογραφικα site σαν τους NY Times αναφερουν σε αρθρα του οτι την Δευτερα θα παρουσιαστει το X-Tab..To site διατείνεται οτι μιλησε με ανθρωπους που γνωριζουν καλα τα σχεδια της Microsoft και λεει οτι η εταιρια ετοιμαζει μια δικη της ταμπλετα που θα τρεχει Windows 8

Αν αληθευουν οι φημες θα ειναι η πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια που η εταιρια θα βγαλει στην αγορα ενα δικο της computer ...


Πρεπει να ομολογησω οτι η ιδεα μιας ταμπλετας που θα τρεχει Windows Office και ολες τις εφαρμογες που χρησιμοποιουμε ολοι καθημερινα μου αρεσει πολυ, αλλα πιο πολυ μου αρεσει και η ιδεα αυτη να κυκλοφορισει απο την ιδια την Microsoft. Και για θεματα ποιοτητας αλλα και για να ασκειται πιεση στους αλλους κατασκευαστες οσον αφορα τις προδιαγραφες ποιοτητας !!!

Το νεο λειτουργικο (windows 8) ουτως η αλλως ειναι σχεδιασμενο να τρεχει και σε συσκευες αφης και συντομα οπως ανακοινωθηκαν προσφατα θα κυκλοφορησουν στην αγορα.


Να σημειωσω εδω οτι και η Νοκια ανακοινωσε για την Δευτερα οτι εχει κατι να δεξει και αυτη 
Κανεις δεν ξερει αν οι 2 αναοινωσεις σχετιζονται αν και υπαρχουν πληροφοριες οτι η ανακοινωση της Νοκια εχει να κανει με την τεχνολογια PureView.








Πηγή

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply