ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » Windows (Phone) 10 ... Οι απαντησεις που περιμενουμε στις 21 Ιαν απο την Microsoft


colossus 1/15/2015 11:37:00 μ.μ. 0


Στις 21 Ιανουαριου η Microsoft εχει προγραμματισει ενα event για την παρουσιαση των χαρακτηριστικων για καταναλαωτες της νεας εκδοσης των Windows, αλλα και την εκδοση για τηλεφωνα και ταμπλετες.

Το ενδιαφερον εστιαζεται στα νεα χαρακτηριστικα για φορητες συσκευες μια και εχουμε ολοι παρει μια εικονα απο τα νεα WIndows 10 απο την εκδοση preview που εχει γινει διαθεσιμη στο ευρυ κοινο μεσα απο το προγραμμα windows insider και θα περιμενουμε με μεγαλη ανυπομονησια να δουμε πως η εταιρια θα κατορθωσει να κανει πραξη την εξαγγελια της να ενοποιήσει σε ενα λειτουργικο ολες τις συσκευες ανεξάρτητως μεγεθους (PC - Tablets - Phones).  

Επισης θα περιμενουμε να παρουμε απαντησεις και στα παρακατω ερωτηματα:
  • α) Ειναι αυτη η τελευταια εκδοση των Windows με τον τροπο που ξερουμε αφου η MS στην εκδοση 10 εχει παρουσιασει ενα νεο τροπο μεσα απο το windows update να δινει νεες εκδοσεις του λειτουργικου ?
  • β) Τι θα γινει με την εκδοση RT (για Αrm επεξεργαστες) των Windows αφου οι φορητες συσκευες θα τρεχουν "κανονικα" Windows ?
  • γ) Θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ η αναβαθμιση στην νεα εκδοση και για ποιους ?
  • δ) Ποιες κινησεις θα κανει η εταιρια για να καλυψει την διαφορα που υπαρχει σε εφαρμογες (Metro & Phones) σε σχεση με τα αλλα λειτουργικα (στις φορητες συσκευες) ?

Η παρουσια στην εκδηλωση ολων των μεγαλων της Microsoft (Satya Nadella, TerryMyerson, Joe Belfiore κλπ) δειχνει και την σπουδαιοτητα που εχει για την εταιρια. 
Σε λιγες μερες ελπιζω να παρουμε τις απαντησεις σε ολα τα παραπανω. 

Απο ΕΔΩ μπορειτε να παρακολουθησετε live την παρουσιαση μολις αρχισει. 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply