ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » Windows 10 for Phones Preview - Τι να περιμενουμε (ισως και αυτην την βδομαδα)


colossus 2/09/2015 11:53:00 μ.μ. 0



Στην μεγαλη παρουσιαση των Windows 10 η Microsoft εριξε το βαρος στην παρουσιαση του νεου λειτουργικου για υπολογιστες και δεν μαθαμε πολλα πραγματα για την εκδοση φορητων συσκευων,

Τις προηγουμενες μερες κυκλοφορησαν πολλες φημες για το ποτε θα ειναι διαθεσιμη η εκδοση αυτη σε οσους ειναι μερος του προγραμματος Windows Insider Program (WIP) αλλα και πολλα νεα screenshots του λειτουργικου.


Ο επικεφαλης του των Windows Phones εδωσε σημερα στην δημοσιοτητα ενα βιντεο που αφορα την νεα εκδοση του λειτουργικου της Microsoft για φορητες συσκευες αλλα και απαντωντας στο Twitter σε κριτικη για την αργοπορια δηλωσε οτι ισως να εχουμε την νεα εκδοση και αυτην την βδομαδα

Δειτε την συνομιλια ...

Ας ριξουμε ομως μια ματια στο τι ξερουμε για αυτην την εκδοση.


1. Θα ειναι μια ΒΕΤΑ εκδοση με οτι αυτο συνεπαγεται (προβληματα κλπ) και δεν εχει καμμια σχεση με τις εκδοσεις Developer Preview που μεχρι τωρα ειχαμε συνηθίσει και ηταν κανονικες εκδοσεις με πολυ λιγοτερα προβληματα.


2. Ισως να μην ειναι διαθεσιμη σε ολα τα τηλεφωνα απο την αρχη.
3. Θα υποστηριζονται και συσκευες με 512ΜΒ RAM οπως το δημοφιλες lumia 520. 

4. Ισως ομως να μην ειναι διαθεσιμες ολες οι νεες δυνατοτητες σε καποιες συσκευες λογω hardware.
5. Μεγαλες αλλαγες στην Start Screen και στην οθονη ρυθμισεων. Η οθονη ρυμισεων εχει αλλαξει τελειως και τωρα οι διαφορες ρυθμισεις θα ειναι  ομαδοποιημενες και πολυ πιο ευκολα προσβασιμες. Επισης αλλαγες εχουμε και στον κεντρο ειδοποιησεων που τωρα εχει πολυ περισσοτερες επιλογες. 

6. Νεο και μετακινουμενο πληκτρολογιο.

7. Νεες universal (κοινες για ολες τις συσκευες) και ξανασχεδιασμενες εφαρμογες οπως Photos, Sound Recorder, Calculator, Maps. Alarm και Xbox Video. Επισης η εταιρια θα δωσει νεες εκδοσεις σε σημαντικες εφαρμογες οπως το Mail, Office, Phone Dialer, Διαχειριστης Αρχειων και Μηνυματα, 

Επειδη οπως ειπαμε και πριν προκειται για ΒΕΤΑ εκδοση ειναι πολυ πιθανον να υπαρχουν προβληματα και η προταση μας ειναι να ΜΗΝ εγκαταστησετε αυτην την εκδοση στο βασικο τηλεφωνο που χρησιμοοιειται καθημερινα (τουλαχιστον οχι τις πρωτες εκδοσεις).

Εμεις θα ειμαστε ετοιμοι και θα σας μεταφερουμε τις εμπειριες μας μολις γινει διαθεσιμη η εκδοση (ελπιζουμε αυτην την βδομαδα).

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply