ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » » 20 ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο Windows Phone σας (Μέρος 1ο)


colossus 5/23/2012 09:50:00 μ.μ. 88


Θα ήθελα σήμερα να ασχοληθώ λίγο με το θέμα των εφαρμογών που πρέπει να έχουμε στο νέο Windows Phone μας. Δεν θα ασχοληθώ με τις πολύ γνωστές Facebook, Twitter, Adobe reader, Youtube κλπ γιατί θεωρώ οτι είναι πολύ γνωστές. Θα σας δώσω εδω τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και εγώ ο ίδιος σε καθημερινή βάση και κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη. Σε αυτο το αρθρο θα αναφερθω στις 10 πρωτες απο αυτες (η σειρα ειναι τυχαια). Σημειωστε οτι ολες οι εφαρμογες ειναι ΔΩΡΕΑΝ

1. Αccuweather
Ειναι η εφαρμογή για μια απο τις τις πιο διασημες υπηρεσιες παροχης πληροφοριων καιρου παγκοσμιως με τις πιο ακριβεις τοπικες προγνωσεις. Βαλτε στην εφαρμογη την πολη σας και "καρφιτσωστε" την στην πρωτη σελιδα για αμεσες ενημερωσεις για τον καιρο. Μπορειτε να εχετε πολλες τοποθεσιες ταυτοχρονα.


2. Skype -Viber

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι για το skype η το viber. Ειναι 2 εφαρμογες επικοινωνιας μηνυματων φωνης και βιντεοκλησεων που ειναι διαθεσιμες σε ολες σχεδον τις πλατφορμες (iOS Android κλπ). Να πουμε μονο οτι το skype (που ειναι πια ιδιοκτησια της Microsoft) ειωαι στην 1η εκδοση και δεν υποστηριζει ακομη ειδοποιησεις οταν εισαι εξω απο την εφαρμογή. Οταν εισαι μεσα υποστηριζονται ολα (μηνυματα-φωνη-βιντεο). Το δε viper προς το παρον υποστηριζει μονο γραπτα μηνυματα


3. Seesmic
Μια απο τις καλύτερες εφαρμογές που υπάρχουν για την διαχείριση των Social Media (Facebook-Twitter). Διαχειριση πολλαπλών λογαριασμών και δυνατότητα να έχουμε σε live tile όποιο κομμάτι κάθε λογαριασμού θέλουμε (timeline-mention- private κλπ).


4. Rapdialer
Το Rapdialer ειναι μια εφορμογή για "εξυπνη" κληση στο τηλεφωνο μας. Δηλαδη απο τον dialer (την οθονη κλησης) γραφοντας με το αριθμητικο πληκτολογιο (Τ9) τα πρωτα γραμματα μια επαφης που θελουμε να καλεσουμε να αρχιζει να φιλτραρει τις επαφες και να σου δειχνει αυτες που πρεπει. Αν για παραδειγμα θελουμε να καλεσουμε την επαφη "Κωστας" θα πατησουμε  5 9 7 8 2 7 και με καθε αριθμο που παταμε οι επαφες θα φιλτραρονται και θα μενουν μονο οσες περιεχουν το Κωστας.... Ειναι κατι που λειπει απο το λειτουργικο (καθως υπήρχε στα Windows Mobile αλλα και στο Android.) και η εφαρμογη κανει αυτο ακριβως. Επισης προσθετει και την λειτουργια speed dialing οπου μπορουμε να βαλουμε μεχρι 9 αριθμους που καλουμε συχνα στα πληκτρα 1-9 για γρηγορη κληση.  

5. Bres to
To bresto ειναι μια πολυ αξιολογη Ελληνικη εφαρμογή που μας βοηθαει να βρουμε πολλα χρησιμα πραγματα στο σημειο που ειμαστε. Βρείτε εύκολα και γρήγορα τα κοντινότερα:
- Πρατήρια βενζίνης (και ενημερωθείτε για την τιμή τους)
- Στάσεις MMM (μαζί με τις γραμμές που εξυπηρετούν)
- Εστιατόρια
- Τράπεζες και ATMs
Επίσης η εφαρμογή αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει στο σημείο ενδιαφέροντος που επιλέξατε ή να τηλεφωνήσει στο εστιατόριο που θέλετε. Αρκεί να αγγίξετε το εικονίδιο του POI στον χάρτη, για να βρείτε τις επιλογές.
6. Greek Namedays
Αυτή η εφαρμογή είναι ένα Εορτολόγιο Ελληνικών ονομάτων. Στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα Στην δεύτερη σελίδα εμφανίζονται οι αυριανες γιορτες και στην τριτη σελιδα η μεθαυριανες εορτές. Αν το καρφιτσωσετε στην πρωτη σελιδα θα σας δειχνει εκει ποιος γιορτάζει κάθε μέρα. Διαφωνω καθετα με τα greeklish που χρησιμοποιει στην εφαρμογή ο δημιουργος της και ελεπιζω να τα αφαιρεσει. (Επισης θα προτεινα να αλλαξει και το εικονιδιο αλλα αυτο ειναι προσωπικο γουστο)  


7. Υourang
Σε αυτη την εφαρμογή εχω αναφερθει εκτενως σε προηγουμενο αρθρο μου. Ειναι πανεξυπνη και πολυ απλη σε αυτο που κανει. Μπορειτε να βαλετε σαν ringtone (ηχο κλησης) οποιο τραγουδι θελετε απο το YouYube. 
Ανοιγοντας την εφαρμογη εχουμε ενα πλαισιο κειμενου οπου γραφουμε το ονομα του τραγουδιου που θελουμε για ηχο κλησης και παταμε το κουμπι αναζητησης. Αμεσως μας παρουσιαζεται μια λιστα με βιντεο για το συγκεκριμενο τραγουδι και αφου επιλεξουμε ενα, παταμε το κουμπι με το βελακι (load στο κατω μερος της οθονης).....συνεχεια ΕΔΩ


8. Connection tiles
Απλη εφαρμογή που ομως μπορει να κανει ευκολη τη ζωη μας ... 
Μας βοηθαει να εχουμε στην πρωτη σελιδα συντομευσεις απο ολες τις ρυθμισεις που αφορουν συνδεσιμοτητα. Υπαρχουν αρκετες τετοιες στο μαρκετ αλλα διαλεξα την συγκεκριμενη γιατι ειναι απλη και ευκολη στην χρηση.Οι συντομευσεις που μπορουμε να εχουμε ειναι: Wi-fi - Bluetooth- AirplainMode- CellularData. 
Επισης εχει την δυνατοτητα να εχουμε συντομευση για Νεο SMS και νεο E-Mail.


9. Handyscan
To Handysan ειναι μια εφαρμογή που μπορει να σας λυσει τα χερια (με βοηθαει καθημερινα στη δουλεια μου) σε θεματα γρηγορης αποθηκευσης εγγραφων (αποδειξεων-λογαριασμων-περιοδικων εφημεριδων κλπ). Σαρωστε οποιοδηποτε τυπο εγγραφου και κρατηστε το μαζι σας. Αμεση αποθηκευση και στο cloud (συννεφο) μεσω Skydrive. Καθε εγγραφο μπορει να περιεχει πολλες σελιδες και το προγραμμα κανει αυτοματη ρυθμιση για καλυτερο σκαναρισμα.

Ερχεται σε 2 εκδοσεις την δωρεαν και την επι πληρωμη Η μονη σοβαρη διαφορα ειναι οτι στην δευτερη μπορειτε να μετατρεψετε τα εγγραφα σας σε PDF αρχεια.

10. PonyPhoto 
Και για αυτην την εφαρμογή εχω αναφερθει σε προηγουμενο αρθρο μου.
Το Ponyphoto ειναι μια απο τις καλύτερες και τις πιο εύκολες στην χρήση τους εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Windows Phone. Ακολουθώντας την μόδα που το instagram επέβαλε να φτιάχνουμε λιγο τις φωτογραφίες μας πριν τις ανεβάσουμε σε καποιο social media (FB Twitter κλπ) η εφαρμογή αυτη εχει μια μεγαλη γκαμα απο εφε που μπορουμε να εφαρμόσουμε σε μια φωτογραφία.
Στις δυνατότητες της εφαρμογής .... συνεχεια ΕΔΩ


Αυτες ειναι οι δέκα πρωτες εφαρμογές ..θα συνεχισουμε με τις 10 επομενες για να συμπληρωσουμε την εικοσαδα σε επομενο αρθρο.. Αν εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογή που χρησιμοποιειτε γραψτε στο σχολια για να την προσθεσω και αυτην 

Να σημειωσω εδω ξανα οτι ολες οι πιο πανω εφαρμογές ειναι ΔΩΡΕΑΝ και οτι για να τις εγκαταστησετε απο το μαρκετ του τηλεφωνου σας γραψτε ακριβως τον τιτλο οπως τον εχω γραψει εδω..

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

88 απαντησεις 20 ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο Windows Phone σας (Μέρος 1ο)

  1. Πολυ καλη δουλεια....Ελπιζω να συνεχισεις ετσι και ακομα πιο δυναμικα....Λειπει ενα ελληνικο blog για το Windows Phone και πιστευω οτι αν συνεχισεις να το ανανεωνεις συχνα οπως κανεις τον τελευταιο καιρο,θα γινει στεκι των απανταχου φιλων της MS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ φιλε Νικο ..Ναι αυτος ειναι ο στοχος ..να γινει το στεκι για τους Ελληνες wp users. Σκοπευω να το ανανεωνω πολυ συχνα ...Οποια προταση για προσθηκες η αλλαγες ειναι ευπροσδεκτη

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα σε όλους! Γνωρίζει κάποιος αν υπαρχει δυνατότητα να μικρύνει το μεγεθος γραμματοσειράς στο Τηλεφωνο; (lumia710) ίσως μέσω καποιας εφαρμογής!;; ειναι αρκετά κουραστικό και σπαστικό θα ελεγα! Όλο και κάποιος θα συμφωνει μαζί μου! πολύ καλό το άρθρο!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημερα Κατερινα ..
      Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει δυαντοτητα αλλαγης μεγεθους γραμματοσειρας .. Πρεπει να πω ομως οτιειναι η πρωτη φορα που ακουω οτι η γραμματοσειρα ειναι μεγαλη !!! Συνηθως ο κομσος παραπονιεται (και εγω μαζι) οτι ειναι μικρα τα γραμματα...
      Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια !!!

      Διαγραφή
  4. Ναι,βασικα ειναι λιγο χαζό!!! Έχει με τεράστια γράμματα την λέξη "επαφές" και πατώντας πάνω σε μια σου βγαίνουν τα ματια να δεις το νούμερο! Τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα Αυτο ειναι το style του Metro !!! Σε καποιους αρεσει σε αλλους οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχω το lumia 800 και δεν παιζουν πια τα βιντεο απο το youtube.Γιατι γινεται αυτο?ευχαριστω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποια εφαρμογή προσπαθεις ???? Δοκιμασε μια απο τις πολλες που εχει δωρεανσ το μαρκετ !!!!

      Διαγραφή
  7. ειχα κατεβασει την εφαρμογη youtube,εχω κ το youtube pro..εκει παιζουν..απλα οταν παταω απο το facebook να δω ενα βιντεο δεν παιζει:( ευχαριστω για τη απαντηση σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωπ!μολις το δοκιμασα ξανα κ εχει φτιαξει μονο του χωρις να κανω τπτ!συγχατηρια για την δουλεια σου παντως πολυ καλη σελιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Συμβαινουν και αυτα ..Αφοθ εφτιαξε ολα ΟΚ..
      Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...Να μας επισκεπτεσαι συχνα !!!

      Διαγραφή
  9. Πολυ ωραιο το αρθρο.....
    Ηδη εγκατεστησα καποιες στο Lumia 610 Μου.Απλα θα ηθελα να ρωτησω κατι:
    Πως μπορω να εγκαταστησω το bing vision search και οταν παταω το search button να μην μου το βγαζει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ρυθμισεις/περιοχη γλωσσα αλλαξε την τελευταια επιλογη απο Ελληνικα σε Αγγλικα Ην Βασ.

      Και μετα οταν πατας το search θα εχει το κανονικο μπινκ με τις επιλογες μουσικη - ανιχνευση και οπτικη αναγνωριση

      Διαγραφή
    2. Γεια σας εχω το Lumia 535 και μετα το format που του εκανα δν βρισκω ξανα την εφαρμογη για να κατεβαζω δωρεαν τραγουδια στο κινητο μου,μηπως ξερετε καμια τετοια εφαρμογη;

      Διαγραφή
  10. Εχω και μια αλλη απορια:Οταν μπαινω στην ενοτητα επαφες και πηγαινω να δω τα τελευταια νεα απο τους λογαριασμους που εχω βαλει μου βγαζει μονο τα νεα απο τις ομαδες που εχω στο fb και οχι απο τους φιλους.Μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα επρεπε μηπως εχεις κατι λαθος στις ρυθμισεις στις επαφες στο φιλτραρισμα !!!

      Διαγραφή
    2. Λοιπον οι ρυθμισεις μου ειναι οι εξης:
      με το που μπαινω στις ρυθμισεις των επαφων και παταω το φιλτραρισμα ειναι ολοι οι λογαριασμοι μου τικαρισμενοι(2 λογαριασμοι(fb-hotmail))

      Διαγραφή
    3. Μηπως εκνες προσφατα την συνδεση του hotmail με το facebook ??? Στην αρχη για 1-2 μερες δεν δουλευει καλα ..μετα στρωνει !!!

      Διαγραφή
  11. καλησπερα,να ρωτησω κ εγω κατι για το καινουριο μου ΤΙΤΑΝ WP 7.5 .YΠΑΡΧΟΥΝ χαρτες offline για Ελλάδα κατι σαν igo, destination klp. που χρησιμποιουσα μεχρι τωρα στο htc hd2 γιατι αυτο που υπαρχει στο marketplace εινι για τα ..μπαζα .Ευχαριστω πολυ για την φιλοξενία.Μιχαλης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλη καλημερα
      Δεν ξερω για ποιο λογο το σχολιο σου μολις εμφανιστηκε στον πινακα ελεγχου ..Αν δεν εχεις βρει απαντηση να σο υπω οτι ναι υπαρχου πολλα τετοια .. Navigon Τurn by Turn Greece & Nokia Drive

      Συγνωμη για την καθυστεριση ...

      Διαγραφή
  12. πως μπορω να αλλαξω το μεγεθος της γραμματοσειρας στοnokia lumia 610?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Πηνελοπη

      Οχι δεν μπορεις να αλλαξεις μεγεθος στην γραμματοσειρα ..
      Δυστυχως αυτο ειναι κατι που δεν γινεται στα WP ..

      Απο περιεργεια ομως τι ακριβως θες να αλλαξεις ???

      Διαγραφή
  13. Παρα πολυ καλη δουλεια φιλε συνεχισε ετσι..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. έχω κατεβάσει την εφαρμογή yourang και την στιγμή που πατάω για να παίξει το τραγούδι κολαει μήπως ξέρεις τι παίζει..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Δοκιμασες να κανεις σε κομματια που δεν ειναι hd ??? .. μηπως λογο μνημης δεν μπορει να διαχειριστει μεγαλα βιντεο

      Διαγραφή
  16. pantos to idio komati sto you tube mou to paizei kanonika..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να παιζει το βιντεο ειναι αλλο ... το να προσπαθει να το διαβασει ολο στην μνημη για να το επεξεργαστει ισως δημιουργει το προβλημα .. Δοκιμασε και αλλα κομματια η αλλη ποιοτητα ... Αυτο το κανει σε ολα τα κομματια που εχεις προσπαθησει ???

      Διαγραφή
  17. mono dyo komatia prospa8isa kai meta eipa na rwthsw ti paizei..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kalh spera thelo na allakso ixo sto mnm kai na balo diko moy....den ksero an ginetai......exo to lumia 610....sas parakalo boithiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. paidia kalispera! thelw ti voitheia sas...katevasa mia efarmogi gia ton kairo kai mou exei allaksei ti stili twn epafwn mou.anamesa stis epafes k stis efromoges mou emfanizei tin alfavito.mipws gnwrizete giati?? exw diagrapsei tin efarmogi alla tipota. mono otan pataw anazitisi to deixnei kanonika alla meta pali apo tin arxi! kathe voitheia dekti.euxaristw prokatavolika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη ειναι η στανταρ συμπεριφορα των Windows Phones
      Απο ενα αριθμο εφαρμογων και πανω εμφανιζεται η αλφαβητικη ταξινομηση και δεν φευγει ακομη και αφαιρεσεις εφαρμογες.

      Διαγραφή
  20. Kalispera exw ena nokia lumia 610, exw katevasei tin efarmogi whatsapp, giati mou kollaei, i argoun na erthoun ta minimata? polles fores an de mpw na dw an mou exoun steilei den erxontai, alles fores mporei na mou erxontai ta idia kathe misi wra! sinithws eimai me wi-fi pou exoume free stin perioxi! mipws prepei na allaksw kati stis rithmiseis tou whatsapp, tou wi-fi, sindesi dedomenwn i periagwgi??? tha me swsete an mou vreite lisi giati stelnw minimata sto ekswteriko... euxaristw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τελευταια εκδοση του whatsapp δουλευει αρκετα καλα ...
      Κανε ενα ρεσταρτ το κινηοτ και κοιταξε να δεις οταν πατας τα πληκτρα εντασης αν στο παραθυρακι που εμφανιζεται εχει ενα μικρο εικονιδιο σαν μεγαφωνακι (νομιζω). Αν το εχει τοτε πρπει να δουλευει.
      Επισης απο τις "ρυθμισεις/εφαρμογες/εργασιες παρασκηνιου" να δεις μηπως εχεις πολλες εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Κλεισε καποιες να δεις αν δουλευει μετα.

      Διαγραφή
  21. se euxaristw poli, ontws patisa ta pliktra entasis kai eida to eikonidio pou eipes, de mporesa na vrw tis rithmiseis paraskiniou alla de peirazei, euxaristw kai pali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ρυθμισεις πας δεξια στις εφαρμογες και μετα πιο κατω εχει εργασιες παρασκηνιου

      Διαγραφή
  22. Γεια σας,
    κι εγώ έχω ένα nokia lumia610 αλλά δε μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις παρασκηνίου, πήγα στις εφαρμογές και υπάρχουν οι επιλογές : internet explorer, office, αναζήτηση, εικόνες+κάμερα, επαφές, μηνύματα, μουσική+βίντεο, παιχνίδια, ραδιόφωνο, τηλέφωνο και χάρτες, που πρέπει να πάω;;;
    επίσης τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω για να χρησιμοποιω ίντερνετ μόνο με wi-fi?
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχω 610 .. το εψαξα και βρηκα αυτο
      "Because of the limited memory available on this phone, background tasks using over 90 MB of RAM will be disabled automatically and certain applications will not be able to run.[9] Applications whose user experience is not up to par with Nokia and the application (like Skype, Angry Birds or Pro Evolution Soccer)[10] expectation, will not be available from the marketplace.[11]"

      Αρα τις κλεινει αυτοματα γιατι εχει λιγη μνημη

      Για το αλλο ..πηγαινε στις ρυμθισεις/κινητη τηλεφωνια και ξετσεκαρισε την "Συνδεση δεδομενων"

      Διαγραφή
  23. καλισπερα εχω ενα nokia lumia 610 κ δν ξερω πως να βαλω δικο ηχοκλησης!! μηπως ξερετε πως γινεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sto Store υπαρχει εφαρμογη της Νοκια για να το κανεις
      Λεγεται RingTone Maker ..
      Kατεβασε την και κανεις οτι θες ...
      (συγνωμη που δεν το ειδα νωριτερα)

      Διαγραφή
  24. Καλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει βιντεάκι της φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Ελενη ...
      Δεν εχω ασχοληθει με το θεμα πολυ αλλα κατα καιρους εχω φτιαξει μικρα βιντεο με αυτην την εφαρμογη της ΝΟΚΙΑ
      http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/nokia-cinemagraph/594477c0-e991-4ed4-8be4-466055670e69

      Διαγραφή
  25. thelw ena programma na paizei to tablet mou tragoudia windows media player

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορουσα να σε βοηθησω φιλε αν μου ελεγες τι ταμπλετ εχεις !!!!!

      Διαγραφή
  26. πως μπορω να αποθηκευσω της επαφες στη καρτα sim?αποθηκευονται μονο στο windows live(εχω το nokia lumia 610)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. επισης αν μπορεις να μου πεις πως θα βαλω ενα τραγουδι μου για ηχο κλησης,γτ μ εχει μονο τα ringtones tou nokia:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χαίρεται!υπάρχει app for android για να μου βγάζει τις φωτο του facebook αυτού που με καλεί ως εισερχόμενη κλήση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. pws mporw na katevasw elliniki glwssa sto kinito mou pou einai sony ericcson txt pro ck15i otan to anavathmisa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. mporw na vrw kapoia lisi gia na katevei ielliniki glwssa syo sony ericsson txt pro ck 15isas parakalw giati mou stelloun minimata kai den mporw na apantisw giati exoun katevei me tin anavatmisi vietnamezika kinezika kai agglika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλη χρονια ...
      Δεν το ξερω το τηλ φιλε μου ..Δεν ειναι Windows Phone

      Διαγραφή
  31. geia sas thelw mia voihteia exw to lumia 800 pos mpwro otan anoigw to wifi na mou erxontai oi eidopieisis se minima..??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ειδοποιησεις θα σου ερθουν αν εχεις wifi ανοιχτο ...οχι σε μνμ αλλα απο την εφαρμογη του FB ...
      Οταν ειναι κλειστο δεν ερχετε τιποτα ... Οταν ανοιξεις wifi και πας στην εφαρμογη θα τις δεις ολες μαζι

      Διαγραφή
  32. Pool Facebook prepei na katevaso gia tis eidopieiseis??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εφαρμογες οπως candy crush, top eleven κ.α. υπαρχουν στο μαρκετ των νοκια γιατι σκεφτομαι να αγορασω το νοκια lumia 520...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. re paidia exo ena htc eimai kainourios se windows fone kai dn kserw sxedon tipota ti mporo na kano gia na mpo sto market place???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μπεις στο μάρκετ πρέπει να δώσεις τα στοιχεια απο ενα λογαριασμό mail της microsoft. Αν δεν εχεις ηδη μπορείς δωρεάν να φτιαξεις ενα στο www.outlook.com

      Διαγραφή
  35. εχς ενα σονυερικσον τοεχςω κανει αναβαθμιση και εχει σβηστει η ελληνικη γλωσσα πςσ μπορς να το διορθςσς και χανα ωαλς πισω τιην ελληνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. εχς ενα σονυ ερικσον του εχω κανει αναωατημιση και εχει σβηστει η ελλινικη γλωσσα πως μπορς να το διορθωσω και να ξανα βαλω πισω την ελληνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. υπαρχει καποια εφαρμογη για το nokia lumia 720 για να φτιαξω βιντεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nokia video director είναι μια που μου ήρθε στοι μυαλό .
      https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=12&ct=1393692244&rver=6.2.6289.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fauth%2Fcomplete-signin%3FreturnUrl%3Dhttp%25253a%25252f%25252fwww.windowsphone.com%25252fs%25253fappId%25253d99903f0e-360e-4f26-ae78-596adb74c831&lc=1032&id=268289

      Διαγραφή
  38. Γεια σας. Έχω αρκετά αρχεία με κατάληξη .apk (παιχνίδια και εφαρμογές). Θα τρέξουν στο Lumia 625 ? (πρόκειται να το αγοράσω σύντομα) ή πρέπει να αναζητήσω αλλού τα παιχνίδια;

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αρχεια που εχεις ειναι για Android ..Δεν τρεχουν σε Λουμια ...!!!

      Διαγραφή
  39. καλημερα παιδια εχω ενα λουμια πως μπορω να βαλω το top eleven!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. παιδια εχω το lumia 930 εδω και μερικες μερες στην εφαρμογή ταξίδια , στο εικονιδιο της οθονης, αντι να γραφει π.χ. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ή ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, εχει κατι κινεζικους? χαρακτήρες.
    σημειωταιον ότι δεν εχω κατεβασει τιποτα στο κινητό και όλα τα λοιπα λειτουργουν αψογα.
    εχει κανεις ιδεα πως να το διορθωσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σβήσε την εφαρμογή και ξαναπερασε την ..κατι πήγε στραβά μαλλον

      Διαγραφή
  41. Paidia gia sas molis agorasa to lumia 625, alla den exei elliniko menu, (vrisome sto eksoteriko) ti prepei na kanw gia na katevasw elliniko menou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις ρυθμίσεις/Γλώσσα-πληκτρολόγια θα προσθέσεις Ελληνικα

      Διαγραφή
    2. Geia SAS katefasa tin efarmogi istagram alla den mporw na brw thn gnwsth Sta android efarmogi no crop .iparxei Kati antistoixo Sta windows?

      Διαγραφή
    3. Για το instagram βαλε καλυτερα την εφαρμογη 6Tag
      http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/6tag/7d795cdf-fb1b-4bdf-8f5e-76eb19f7079e

      Διαγραφή
  42. Καλησπέρα μπορείς να μου πεις όταν πάω να δω βίντεο από το facebook δεν το παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν θα έπρεπε ... Τι σου κάνει ακριβως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλημερα!! Έχω ένα καινούργιο κινητο αγορασμένο απ' το εξωτερικό. Στις πιθανές επιλογές γλώσσας δεν υπαρχει αυτή της Ελληνικής. Μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή απ' το playstore?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, πολυ βοηθητική κίνηση αυτή η ηλεκτρονική συνομιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ..Ποιο κινητο εχεις ? Αν το πηρες απο ευρωπαικη χωρα πρεπει να εχει και Ελληνικα. Αν δεν εχει μπορεις να βαλεις Ελληνικα αν περασεις (φλασσαρεις) μια ΡΟΜ που να υποστηριζει Ελληνικα. ΕΙναι μια διαδικασια που χρειαζεται μια καποια εμπειρια και αν δεν μπορεις να την κανεις μονο σου πηγαινε σε καποιο ΝΟΚΙΑ store να στην περασουν εκει

      Διαγραφή
  45. Καλησπερα,μια ερώτηση.
    Έχω ένα lumnia 800 πως μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύνδεσε το τοντηλεφωνο στο Pc και αντέγραψε τον φάκελο με τις φωτογραφίες

      Διαγραφή
  46. Καλησπέρα. Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το 930. Εχω μια ερώτηση που δν μου εχει απαντηθει απο κανενα video που εχω δει ως τώρα. Υποστηρίζει ελληνικους υποτιτλους το lumia 930 σε ταινιες κ σειρες; και αν ναι μονο του ή με κάποιο προγραμμα; ευχαριστώ εκ των προτερων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα,

    Έχω το Lumia 535 και έχω 3-4 βιντεακια τα οποία δεν τα βρισκω στο μενού "βίντεο" αλλά στο αλμπουμ κάμερας και θα ήθελα να τα μεταφέρω αλλου μέσω Bluetooth αλλά δεν υπάρχει η επιλογή της αποστολής. Μήπως κάνω κάτι λάθος;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή