ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » Εφαρμογή YouRang: Youtube σε ringtone σε 3 βηματα


colossus 5/16/2012 01:55:00 μ.μ. 2



Πολλοι χρηστες smartphone θελουν να εχουν τα δικα τους ringtone (ηχοι κλησης) στα τηλεφωνα τους. Μαλιστα πολλοι βαζουν και διαφορετικους ηχους κλησης για καθε επαφη ή ομάδα επαφων. Ετσι ολοι προσπαθουν τα αγαπημενα τους κομματια να τα μετατρεψουν σε ringtone και να τα μεταφερουν στο τηλεφωνο τους για να τα χρησιμοποιησουν.
Σημερα θα δουμε μια πολυ χρησιμη εφαρμογή που μολις κυκλοφορησε στο MarketPlace (10/5/2012) και που δινει λύση στο προβλημα με εναν προτοτυπο τροπο. 

Προκειται για την εφαρμογή YouRang η οποια με πολυ ευκολο τροπο μπορει οποιδηποτε βιντεο απο το Youtube να το μετατρεψει σε ringtone και να το αποθηκευσει στο τηλεφωνο με λιγες κινησεις. 


Ενημερωση: Επειδή η εφαρμογή δεν εμφανιζεται σε οσους εχουν Ελληνικο Marketplace μετα πο επικοινωνια με τους developers με ενημερωσαν οτι θα ειναι διαθεσιμη τις επομενες μερες σε ολα τα marketpace

Ενημέρωση 2: Η εφαρμογή ειναι διαθεσιμη πια και στο Eλληνικo Marketplace 


Ανοιγοντας την εφαρμογη εχουμε ενα πλαισιο κειμενου οπου γραφουμε το ονομα του τραγουδιου που θελουμε για ηχο κλησης και παταμε το κουμπι αναζητησης. Αμεσως μας παρουσιαζεται μια λιστα με βιντεο για το συγκεκριμενο τραγουδι και αφου επιλεξουμε ενα, παταμε το κουμπι με το βελακι (load στο κατω μερος της οθονης). 

Μετα απο λιγο εμφανιζεται μια οθονη οπου μπορουμε να διαλεξουμε και πιο κομματι του τραγουδιου θελουμε (με καθορισμο του χρονου απο εως) και αφου το το κανουμε επιλεγουμε να ακουσουμε τον ηχο κλησης με το κουμπι preview και μετα να το δημιουργησουμε με το κουμπι create.Τελος δινουμε και ονομα στο ringtone και επιλεγουμε αν θελουμε να ειναι αυτος ο ηχος κλησης μας και παταμε το check (στο κατω μερος της οθονης).

Αυτο ηταν ... !!! Ο ηχος κλησης ειναι πια διαθεσιμος στο τηλεφωνο μας .. 


Κατεβαστε την απο ΕΔΩ

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

2 απαντησεις Εφαρμογή YouRang: Youtube σε ringtone σε 3 βηματα

  1. ΣΗΜΕΡΑ , 4-4-13 Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο ..το κοιταξα και δεν υπαρχει ...
    Ας ελπιζουμε οτι αποσυρθηκε για λιγο και θα επιστρεψει
    Μεχρι τοτε δοκιμασε μια απο απο αυτες
    http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/easyring-music/0205fc5d-8810-428c-b0c8-e05c7cb69983
    http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/ringtone/c534dcbc-a1b8-40c4-ad0f-bb1c46921d8e

    ΑπάντησηΔιαγραφή