ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » Windows 10 - Παρουσιαστηκε !!! ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση για χρήστες Win 7 και 8


colossus 1/21/2015 10:17:00 μ.μ. 0


Οπως ειχαμε αναφερει πριν λιγες μερες σημερα η Microsoft σε μια εκδηλωση παρουσιασε την νεα εκδοση των Windows ... τα Windows 10.
Η παρουσιαση τελειωσε πριν λιγο και ακομη προσπαθω να αφομοιώσω οσα ακουσα αλλα ας κανω μια πρωτη αποτιμηση.

Θεωρω αυτην την εκδοση των Windows την σημαντικοτερη και καλυτερη απο ολες μεχρι τωρα και επισης θεωρω οτι ειναι γενικα σταθμος στην ιστορια των υπολογιστων. Για πρωτη φορα το λειτουργικο και οι εφαρμογες θα ειναι ιδιες σε ολες τις συσκευες απο οθονες 80 ιντων σε PC, Tablets, και τηλεφωνα !!!!
Ιδιες και για τους χρηστες αλλα και για τους developers που θα γραφουν μια εφαρμογη και θα τρεχει παντου. Απο οσα ειδαμε σημερα νομιζω οτι η Microsoft ειναι στο σωστο δρομο και σε λιγο καιρο με την επισημη διαθεση τους (καπου μετα το καλοκαιρι) θα μπορουμε πια να μιλαμε για ενα ενιαιο περιβαλον εργασιας σε ολες τις συσκευες (φορητες και μη).

Αν μπορουσα να σταθω σε 5 σημεια που ειναι για μενα τα πιο σημαντικα αυτα θα ηταν :

1. Η αναβαθμιση ειναι δωρεαν (για τον πρωτο χρονο) για ολους τους χρηστες Windows 7 και 8
(για το 85%+ των υπολογιστων σημερα).

2. Οι εφαρμογες (και το λειτουργικο βεβαια) θα ειναι ιδιες σε ολες τις συσκευες και θα δουλευουν με τον ιδιο τροπο ειτε προκειται για τηλεφωνο, ταμπλετα η υπολογιστη.

3. Η Cortana (ο προσωπικος βοηθος που υπαρχει ηδη στα Windows Phone) ερχετε και στους υπολογιστες και tablets και ειναι πληρως ενσωματωμενη στο λειτουργικο.

4. Αυτοματη αναγνωριση (σε 2 σε 1 συσκευες ταμπλετς/laptop) αν δουλευουμε με πληκτρολογιο/ποντικι η αν ειμαστε σε tablet mode και διαμορφωση της συσκευης μας αναλογα.

5. Ολογραφικη υποστηριξη με hardware (γυαλια) και εφαρμογες απο το νεο λειτουργικο.

Θα επανελθω συντομα με αρθρα για τα νεα χαρακτηριστικα του λειτουργικου αλλα και περισοτερα για την πλευρα των τηλεφωνων που ενδιαφερει και περισσοτερο.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply