ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » Lumia Denim: Τα νέα καλούδια που φέρνει η αναβάθμιση στα Windows Phones


colossus 2/02/2015 12:48:00 μ.μ. 0


Η πολυαναμενομενη αναβαθμιση Denim εχει ηδη δοθει σε μεγαλο μερος των Lumia τηλεφωνων (εδω δειτε την λιστα αναλυτικα) και μετα και τις δοκιμες που καναμε ας ριξουμε μια ματια στις γενικες αλλαγες και βελτιωσεις που φερνει στο λειτουργικο.

  • Γενικη  αναβαθμιση του λειτουργικου στην εκδοση 8.1 Update 1
  • Καμερα. Πολλες και μεγαλες αλλαγες στην φωτογραφια, την εφαρμογη καμερας και πολλες νεες δυνατοτητες. (Δειτε αναλυτικα εδω)
  • Ζωντανοι φάκελλοι (Live folders). Ενα απο τα μεγαλυτερα παραπονα για τα WP ηταν η απουσια φακελλων ομαδοποιησης εφαρμογων στην κεντρικη σελιδα (Start Screen). Υπηρχαν καποιες εφαρμογες αλλα ο τροπος που το υλοποιησε η MS ειναι για μενα μοναδικος και πολυ λειτουργικος. Για να δουλεψει απλα "τραβατε" ενα tile πανω σε ενα αλλο και δημιουργειται ενας φακελος που οχ μονο ομαδοποιει τις εφαμρογες αλλα ειναι και "ζωντανος" δειχνει δηλαδη ολες τις ειδοποιησεις των εφαρμογων.
  • Γωνια εφαρμογων (Apps corner). Με την λειτουργια αυτη μπορειτε να δινετε το τηλεφωνο σας σε αλλους χρηστες και να ρυθμισετε την οθονη εναρξης για να περιεχει ΜΟΝΟ τις εφαμρογες που θελετε εσεις. Αν δινετε συχνα σε καποιον/α το τηλεφωνο σας και μετα αυτος ο καποιος/α αρχιζει να ψαχουλευει την συσκευη σας τοτε θα αγαπησετε την συγκεκριμενη λειτουργια. 
  • Glance Screen Στην οθονη που βλεπουμε οταν ειναι κλειστο το τηλεφωνο μας εχουν προστεθει νεες δυνατοτητες. Μπορουμε πια εκει να εχουμε τον καιρο (Bing) αλλα και δεδομενα απο το Bing Health & Fitness. Να πουμε εδω  οτι η Glance Screen δεν ειναι διαθεσιμη σε ολα τα τηλεφωνα Lumia (δυστυχως δεν υπαρχει στο 930).
  • Η Cortana (ο προσωπικός ηλεκτρονικος βοηθος που μας αρεσει παρα πολυ) ειναι διαθεσιμη σε περισσοτερες χωρες (δυστυχώς οχι ακομη στην Ελλαδα)
  • Hey Cortana. Η δυνατοτητα να ανοιγουμε το τηλεφωνο μας χωρις να το αγγιξουμε. Απλα λεγονατας την φραση "Hey Cortana" (διαθεσιμη μονο στα 930 και 1520)
  • SMS merge and forwarding. Με την λειτουργια αυτη μπορουμε να επιλεξουμε πολλαπλα sms σε μια συζητηση και να τα προωθησετε ολα μαζι σε ενα μήνυμα (η να τα διαγραψετε) 
  • Snooze Times. Δινετε η δυνατοτητα να αλλαζετε τον χρονο αναβολης στο ξυπνητηρι 
  • Consumer VPN Για να συνδεεστε με μεγαλυτερη ασφαλεια σε δημοσια ασυρματα δικτυα.
  • Mobile Internet Explorer Μεγαλες αλλαγες στην μηχανη του ΙΕ. Οι σελιδες στο διαδικτυο φορτώνονται πολυ πιο γρηγορα και με λιγοτερα προβληματα εμφανισης.
Ειναι αρκετες οι αλλαγες που εγιναν σε αυτην την εκδοση. Οσοι απο τους χρηστες ηταν εγγεγραμενοι στην Developer Preview ειχαν ηδη παρει πολλες απο αυτες εδω και καιρο.

Ειμαστε σε αναμονη της νεας εκδοσης Windows 10 που θα δοθει σε beta τις επομενες μερες (οι φημες λενε οτι θα δοθει στις 4 Φεβρουαριου !!!!!

Δειτε το βιντεο με την επισημη παρουσιαση του Denim στην παρουσιαση των Lumia 730 830

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply