ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » OneDrive: Τωρα μπορειτε να εχετε online και διαθεσιμη ολη την μουσικη συλλογη σας


colossus 3/20/2015 03:46:00 μ.μ. 0




Update : Αν δεν μας δειχνει στο τηλεφωνο μας την μουσικη που ανεβασαμε στο OneDrive τοτε θα ανοιξουμε την εφαρμογη Μουσικη και απο τις ρυθμισεις (κατω δεξια 3 τελιτσες/Ρυθμισεις) θα ενεργοποιησουμε την επιλογη "Συνδεση σε ροη μουσικης".

Σε μια κινηση που ολοι μας περιμεναμε εδω και καιρο η Microsoft εδωσε μια νεα δυνατοτητα στους χρηστες του OneDrive. Απο σημερα μπορουμε να "ανεβασουμε" ΟΛΟΚΛΗΡΗ την μουσικη συλλογη μας (με οριο τα 50.000 τραγουδια) στις 100αδες Gigabytes που απλοχερα εδωσε τις προηγουμενες μερες ΔΩΡΕΑΝ η εταιρια, και ολη η συλλογη μας θα ειναι διαθεσιμη σε καθε συσκευη (τηλεφωνα , ταμπλετες PC, XBOX κλπ). 

Σε πρωτη φαση οι συσκευες iOS και Android δεν θα μπορουν να παιξουν αυτα τα τραγουδια αλλα αυτο ειναι κατι που περιμενουμε να αλλαξει συντομα.Τα format που υποστηριζονται ειναι MP3, AΑC και WMA.

Το μονο που πρεπει να προσεξουμε ειναι οτι ολα τα τραγουδια που θα βαλουμε στο ΟneDrive πρεπει να ειναι στον καταλογο "Music". Μονο οποια τραγουδια ειναι σε αυτον τον καταλογο θα ειναι διαθεσιμα σε ολες τις συσκευες μας. 

Πριν απο λιγο δοκιμασαμε αυτην την νεα δυνατοτητα δημιουργοντας εναν καταλογο με το ονομα "Music" και ανεβασαμε 100+ mp3 τα οποια εγιναν αμεσως διαθεσιμα στο τηλεφωνο στο Surface αλλα και στο προγραμμα "Μουσικη" των WIndows 8.1.
Προσεξτε στις φωτο οτι τα κομματια που εχουμε στο OneDrive εχουν ενα διαφορετικο εικονιδιο διπλα τους που υποδηλωνει οτι ειναι στο cloud και οχι αποθηκευμενα στην συσκευη μας.


Σιγα σιγα το Onedrive γινεται μια ολοκληρωμενη λυση για ολες τις αναγκες μας σε επιπεδο cloud storage.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply