ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » » Microsoft & Xiaomi: Android τηλεφωνα θα τρεχουν Windows Phones.


colossus 3/19/2015 12:10:00 μ.μ. 0

Σε μια κινηση που δεν ηταν αναμενομενη η Microsoft ανακοινωσε σημερα οτι σε συνεργασια με την γνωστη κινεζικη εταιρια Xiaomi θα δωσει την δυνατοτητα σε κατοχους του κορυφαιου τηλεφωνου της Χiaomi ΜΙ 4 να περασουν στο τηλεφωνο τους ROM με Windows Phone 10.

Η κινηση αυτη που οπως ειπωθηκε δεν θα δινει την δυνατοτητα στους κατοχους του ΜΙ 4 να εχουν στο τηλεφωνο τους ταυτοχρονα 2 λειτουργικα (Dual Boot) αλλα θα ειναι μια ευκαιρια για τους χρηστες να δοκιμασουν το νεο λειτουργικο και τις υπηρεσιες τις Microsoft αλλα και για τις 2 εταιριες να παρουν feedback απο τους χρηστες.

Η εταιρια ανακοινωσε οτι αυτη η συνεργασια ειναι το πρωτο βημα και θα ακολουθησουν και αλλες εταιριες στο ιδιο πνευμα και στην προσπαθεια που κανει η Microsoft να βαλει τις υπηρεσιες της (OneDrive, Outlook κλπ) σε οσο το δυνατον περισσοτερες συσκευες ανεξαρτητως λειτουργικου.

Δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα να μπορεις να βαλεις στο τηλεφωνο σου περισσότερα απο ενα λειτουργικα και ελπιζω αυτη η συνεργασια να μην ειναι η πρωτη. 

Ισως ακομη καλυτερη λυση θα ηταν η υλοποιηση Dual Boot. Να εχουμε δηλαδη και τα 2 λειτουργικα στο τηλεφωνο μας ταυτοχρονα και να επιλεγουμε με ποια απο τα 2 θα ξεκινησουμε το τηλεφωνο μας.


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply