ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » Windows Mobile: Ειναι το νεο επισημο ονομα των Windows Phone ?


colossus 3/18/2015 06:41:00 μ.μ. 0

 
Σε ενα πινακα που δοθηκε στην δημοσιοτητα απο την Microsoft βλεπουμε την διαδικασια που θα ακολουθηθει για την αναβαθμιση των υπαρχοντων εκδοσεων στην νεα εκδοση Windows 10. 
Οπως ειδαμε νωριτερα σημερα η νεα εκδοση θα ειναι δωρεαν σε ολους (ακομη και σε οσους εχουν πειρατικες κοπιες) και θα ειναι διαθεσιμη το καλοκαιρι σε περισσοτερες απο 190 χωρες.

Η αναβαθμιση θα ειναι ως εξης: Αν εχετε εγκατεσημενη την εκδοση Windows 7 (sp1) ή Windows 8.1 τοτε η αναβαθμιση θα γινει μεσω του Windows Update. Για οποιαδηποτε αλλη εκδοση των Windows θα πρεπει να "κατεβασετε" το αρχειο ISO για να κανετε την αναβαθμιση.

Εκτος απο τις πληροφοριες αναβαθμισης απο τον πιο πανω πινακα προκυπτουν δυο ερωτηματα.  
1. To νεο ονομα των Windows Phones ειναι Windows Mobile 10 ?
2. Η εκδοση Windows RT δεν θα παρει καθολου Windows 10 ?

Το πρωτο ερωτημα ειναι φιλολογικο και με βαση την πολιτικη ενοποιησης "Ενα λειτουργικο για ολες τις συσκευες" που προωθει η Microsoft ειναι πολυ πιθανο το νεο ονομα των Windows Phones να ειναι Windows Mobile 10. Ενα ονομα γνωριμο στους παλιους χρηστες των smartphones αφου ειναι το ιδιο με την (προ-iPhone) εκδοση του λειτουργικου για τηλεφωνα της εταιριας.


Το δευτερο ερωτημα που αφορα τα RT ειναι πολυ πιο σοβαρο μια και οπως φαινεται απο τον πινακα δεν υπαρχει αναβαθμιση για τις ταμπλετες της εταιριας Surface 1 κ 2, αλλα και καποιες αλλων εταιριων. 
Βεβαια η Microsoft  εχει ξεκαθαρισει στην παρουσιαση των Windows 10 οτι η εκδοση RT θα παρει σαν αναβαθμιση ενα μερος απο τις νεες προσθηκες και βελτιωσεις.

Μενει να δουμε τι ακριβως θα γινει με τις ταμπλετες που θα τρεχουν Windows RT.


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply