ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » Windows 10: H αναβαθμίση θα γινει ακόμη και σε πειρατικές κόπιες των Win 7 & 8.x


colossus 3/18/2015 05:13:00 μ.μ. 0



Σε μια χωρις προηγουμενο κινηση η Microsoft ανακοινωσε σημερα δια στοματος του Terry  Myerson του επικεφαλης των Windows οτι θα αναβαθμιστουν στην εκδοση 10 ολοι οι υπολογιστες που πληρουν τις προυποθεσεις του υλικου (Hardware)...ακομη και αυτοι που τρεχουν με πειρατικες κοπιες. 

Σε μια συνεντευξη στο Reuters o Myerson ειπε: "Θα αναβαθμισουμε ολους τους υπολογιστες που πληρουν τις προυποθεσεις, με γνησιες και μη γνησιες κοπιες". Το σχεδιο ειναι να ξαναβαλουμε στο παιχνιδι τους εκατομυρια χρηστες απο την Κινα.
 
Αυτη η κινηση της εταιριας ερχεται σε συνεχεια της προσφατης ανακοινωσης οτι τα Windows θα ειναι δωρεαν σε ολες τις συσκευες με οθονες κατω των 9 ιντσων, αλλα και των σαρωτικων αλλαγων που εφαρμοζει ο νεος επικεφαλης της Satya Nadella απο την πρωτη μερα που ανελαβε, σε μια προσπαθεια να ανατρεψει την εικονα της εταιριας στο ευρυ κοινο. 

Με τα Windows ΔΩΡΕΑΝ σε συσκευες με μικρες οθονες αλλα και για ολα τα PC (για τον πρωτο χρονο τουλαχιστον) η εταιρια παρεχει σε ολους το καινουργιο λειτουργικο και δινει ενα τελος στην πειρατεια του λειτουργικου αλλα και την δυνατοτητα σε ολους να εχουν στις συσκευες τους τα WIndows 10.

Αν μη τι αλλο οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι ειναι μια κινηση που ειναι προς οφελος ολων των χρηστων και καλο θα ηταν να δουμε στο μελλον και αλλες τετοιες κινησεις και απο την Microsoft αλλα και απο αλλες εταιριες.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply