ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » Εφαρμογή People search: SmartDialing σε Windows Phone


colossus 5/14/2012 06:31:00 μ.μ. 0



Ενα απο τα χαρακτηριστικα που μου λειπουν απο τα Windows Phone ειναι η εξυπνη κληση. 
Δηλαδη απο τον dialer (την οθονη κλησης) γραφοντας τα πρωτα γραμματα μια επαφης που θελουμε να καλεσουμε να αρχιζει να φιλτραρει τις επαφες και να σου δειχνει αυτες που πρεπει. Ειναι κατι απο μου λειπει καθως υπήρχε στα Windows Mobile αλλα και στο Android. 

Το κενο αυτο ερχεται να το καλυψει για πρωτη φορα η εφαρμογή People search. Ο δημιουργος της Ronny Gydar λεει οτι την εφτιαξε γιατι η μαμα του δυσκολευοταν να κανει κλησεις απο το Nokia Lumia της. 
Κατεβασα την εφαρμογή απο το μαρκετ και την εγκατεστησα με την ελπιδα οτι θα εδινε λυση στο προβλημα της εξυπνης κλησης στο τηλεφωνο μου.  Αμεσως ομως απογοητευτικα γιατι ειδα οτι υποστηριζει μονο Αγγλικα και Νορβηγικα (την μητρικη γλωσσα του Ronny). 


Επειδη ειδα ομως οτι ειναι πολυ αξιολογη σαν εφαρμογή επικοινωνησα αμεσως με τον προγραμματιστη και μετα απο μια ολοημερη ανταλαγη e-mail συμφωνησαμε να ενσωματωσει στην επομενη εκδοση της εφαρμογής (θα ειναι ετοιμη προς το τελος της εβδομαδας) και την Ελληνικη γλώσσα ...Σε αναμονη λοιπον της νεας εκδοσης που θα υποστηριζει και Ελληνικα. Βεβαια οσοι εχετε τις επαφες σας σε greeklish μπορειτε να την χρησιμοποιησετε αμεσα...

Ριξτε μια ματια στo video πιο κατω. 



Σημειωστε οτι ΜΟΝΟ για σημερα Δευτερα 14 Μαιου 2012 η εφαρμογη θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ

Κατεβάστε την απο ΕΔΩ 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply