ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » » Ενημερωσεις Εφαρμογων : WhatsAp, Onedrive, Spotify, Line


colossus 2/27/2015 04:27:00 μ.μ. 0


Nέες εκδοσεις για αρκετες εφαρμογες αυτην την εβδομαδα. Ας ριξουμε μια ματια σε καποιες απο τις πιο γνωστες 


1. Η εφαρμογη WhatsApp ειναι η πιο διασημη και πιο διαδεδομενη εφαρμογη ανταλλαγης αμεσων μηνυματων στον κοσμο. Τα τελευταια νουμερα μιλανε για ενα συνολο 700 εκατ χρηστες σε ολο τον κοσμο και αυτος ειναι ο κυριος λογος που το Facebook πριν λιγο καιρο εδωσε 18 δις δολαρια για να την αγορασει. 

Η εφαρμογη υπαρχει για ολα τα κινητα (iOS Android Windows BB) και προσφατα προστεθηκε και η δυνατοτητα για προσβαση απο το web μεσω Chrome Firefox κλπ. και η τελευταια αναβαθμιση της ανεβαζει την εκδοση στην 2.11.670.0.

Περα απο τα συνηθισμενα που αφορουν βελτιωσεις και διορθωσεις bugs προστεθηκε και μια νεα δυνατοτητα στο Κεντρο ειδοποιησεων. Τωρα μπορουμε να δουμε εκτος απο τον αποστολεα και το μήνυμα.

Κατεβαστε την νεα αναβαθμιση απο ΕΔΩ







2. To OneDrive ειναι η υπηρεσια cloud της MS ειναι πληρως ενσωματωμενη στα Windows / Windows Phone (ειναι διαθεσιμη και για ολες τις αλλες πλατφορμες iOS Android κλπ) που σας προφερει εξτρα αποθηκευτικο χωρο για τις φωτογραφιες, την μουσικη, τις ταινιες αλλα και για καθε ειδους αλλο αρχειο. 

Εχοντας τα αρχεια σας στο Onedrive ειναι διαθεσιμα σε καθε συσκευη οπου και αν βρισκεστε. (σε προηγουμενο αρθρο ειχαμε αναφερθει σε προσφορα για 100gb δωρεαν χωρο). 

Στην τελευταια αναβαθμιση της εφαρμογης που ανεβαζει την εκδοση σε 4.7.0.0 εκτος απο τις συνηθισμενες βελτιωσεις και διορθωσεις εχουμε και νεες δυνατοτητες.
α) Δυνατοτητα για πολλαπλους λογαριασμους στη εφαρμογη.
β) Νεα δυνατοτητα για κλειδωμα με ΡΙΝ για περισσοτερη ασφαλεια.
γ) Νεα μορφη στα φωτο αλμπουμ

Κατεβαστε την νεα αναβαθμιση απο ΕΔΩ








3. Η υπηρεσια Spotify ειναι απο τις πιο δημοφιλεις στον κοσμο στο streaming μουσικης με ετοιμες λιστες διαθεσιμες σε ολους ειτε δωρεαν ειτε επι πληρωμη. 

Η τελευταια αναβαθμιση της εφαρμογης περιλαμβανει πολλες κοσμιτικες προσθηκες και διορθωσεις οπως και επισης :
α) Υποστηριξη Last.fm scrobbling
β) Δυνοτητα μετονομασιας για τις λιστες που ακουτε οπως επισης και διαγραφη για λιστες που δεν ακουτε πλεον.

Κατεβαστε την νεα αναβαθμιση απο ΕΔΩ








4. Το Line ειναι ενα προγραμμα ανταλλαγης αμεσων μηνυματων που ειναι πολυ διαδεμενο στην Ασια. Μετα την αγορα του WhatsApp απο το Facebook πολλοι χρηστες στην Ευρωπη και αλλου εχοντας στο μυαλο τους θεματα ιδιωτικοτητας αρχισαν να το χρησιμοποιουν και ετσι εγινε μια ακομη πολυ καλη επιλογη στο χωρο. Η νεα ενημερωση που ανεβαση την εκδοση σε 4.0.0.426 ειναι διαθεσιμη για κατεβασμα με πολλες βελτιωσεις και καποιες νεες προσθηκες.

Κατεβαστε την νεα αναβαθμιση απο ΕΔΩ


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply