ColossusRadio.com
Select Menu

Windows Phone

Market Place

Windows

Οδηγοί (Guides)

Ενδιαφέροντα Νέα

Εφαρμογές

Wallpapers

» » » » » ΟΔΗΓΟΣ: Γωνία Εφαρμογών - H λυση για τους "αδιάκριτους" που θελουν να ριξουν μια ματια στο τηλεφωνο μας.


colossus 3/02/2015 03:02:00 μ.μ. 1




Ποσες φορες δεν ετυχε να δωσετε στο τηλεφωνο σας σε καποιον γνωστο η φιλο σας για να δει κατι και αμεσω μετα αρχιζει και το "ψαχουλευει" βλεποντας πραγματα που δεν θελουμε να δει κανεις αλλος. Ειμαι σιγουρος οτι εχει συμβει σε ολους μας και αφου σημερα τα τηλεφωνα μας περιεχουν σχεδον τα παντα που μας αφορουν (φωτογραφιες μηνυματα, κωδικους κλπ) ειναι καλο που υπαρχει μια λυση σε αυτο το προβλημα.


Η δυνατοτητα υπαρχει ενσωματωμενη  στο λειτουργικο της MS και την βρισκουμε στις Ρυθμισεις με το ονομα "Γωνια Εφαρμογών". Ας δουμε πως ακριβως δουλευει και πως την φερνουμε στα μετρα μας. 


Απο τις Ρυθμισεις του τηλεφωνου επιλεγουμε την "Γωνια Εφαρμογων. Την πρωτη φορα που θα "τρεξει" το προγραμμα θα δειτε την επιλογη "Εφαρμογες" απο οπου μπορειτε να δηλωσετε/επιλεξετε το ποιες εφαρμογες που θα εμφανιζονται στην οθονη εναρξης. Επισης εδω υπαρχει και η επιλογη να προστατευσετε με κωδικο το τηλεφωνο σας.

Η επομενη οθονη ειναι η οθονη που επιλεγουμε τις εφαρμογες και αφου τελειωσουμε παταμε το βελακι προς τα δεξια για να ξεκινησει μια νεα οθονη εναρξης που περιεχει μονο τα tiles απο τις εφαρμογές που εχουμε επιλεξει. Δεν ειναι διαθεσιμο τιποτε αλλο, ουτε η λιστα ολων των εφαμρογων αλλα ουτε καν οι ρυθμισεις. Το μονο που μπορει να δει καποιος ειναι οτι εχουμε επιλεξει εμεις. 

Και ετσι ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε το τηλεφωνο μας σε οποιον αδιακριτο θελει να του ριξει μια ματια.  Οταν θελουμε να "βγουμε απο την εφαρμογη και να επιστρεψουμε στην πληρη οθονη εναρξης τοτε κραταμε παταμενο το πληκτρο power και στην οθονη που εμφανιζεται σαρωνουμε προς τα δεξια.

Μην ξεχνατε οτι για τους μικρους της οικογενειας υπαρχει και η παιδικη γωνια που λειτουργει με παραπλησιο τροπο.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 απαντησεις ΟΔΗΓΟΣ: Γωνία Εφαρμογών - H λυση για τους "αδιάκριτους" που θελουν να ριξουν μια ματια στο τηλεφωνο μας.

  1. εγραψα και πριν ενα σχολιο με gmail, αλλα δεν ξερω γιατι χαθηκε δεν το βλαιπω πουθενα ...... για ενα lumia 800 ρωτησα δεν παιζει τα βιντεο youtube απο καμια εφαρμογη , μηπως μπορειται να με βοηθήσετε?? ευχαριστω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή